A sütőt előmelegítjük 160 fokra. Két tepsit vagy sütőlemezt leterítünk sütőpapírral. A tésztához a vajat habosra keverjük 10 dkg porcukorral, majd egymás után beledolgozzuk a tojást, az írót és az ételfestéket. A lisztet elvegyítjük a kakaóval és a sütőporral, majd a vajas keverékbe forgatjuk.
A masszát sima csövű habzsákba kanalazzuk, és az előkészített tepsikre egymástól 3-4 cm távolságban kb. 30 halmot nyomunk. Az előmelegített sütőben sütjük tepsinként kb. 15 percig, majd hűlni hagyjuk.
Közben a töltelékhez a villával szétnyomkodott túrót kikeverjük a maradék porcukorral, valamint a citromhéjjal és -lével. A krémet csillagcsöves habzsákból 15 darab teljesen kihűlt tésztakorong lapos felére nyomjuk. Végül mindre egy-egy üres korongot illesztünk.