Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Receptverseny! Nyerj főzőkurzust vagy háztartási gépet!

Április 26-tól újságárusoknál a Mindmegette Recepttár! Szerkeszd velünk a következő számot, és nyerj gasztrokurzus belépőt vagy más értékes ajándékot!

A Mindmegette.hu sikerén felbuzdulva szeretnénk minél több receptet megosztani országgal és világgal, minden főzni szerető olvasónkkal. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy egy kézzel fogható, lapozgatható Recepttárat készítünk, ahol receptküldő konyhatündérek, hobby-cukrászok, fakanálforgató fenegyerekek, ifjak és nagyszülők legjobb receptjeit gyűjtjük össze.

A főzésben a legnagyobb öröm, ha az elkészült ételt az utolsó morzsáig elpusztítják szeretteink, a legnagyobb dicsőség pedig, ha a receptet mások is elkérik. A siker annál nagyobb, minél többen tudnak róla. Kürtöld hát szét országnak-világnak, milyen sok jót sütöttél-főztél az elmúlt hétvégén, vagy milyen egyszerű, szupergyors vacsorát készítettél alig fél óra egy hétköznap este. Hidd el, ez másokat is érdekel, hiszen millióan vagyunk hasonló helyzetben, és örülünk, ha másoktól is kapunk kipróbált ötleteket. A recept akkor igazán meggyőző, ha fotó is bemutatja, sőt még inkább, ha készítője portéja is mellé kerülhet.

Ha mindez együtt van, és elküldöd nekünk, már be is léphetsz a havonta megjelenő Mindmegette Recepttár szerkesztőinek táborába!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Küldd el most receptedet, és részt vehetsz nyereményjátékunkon is! A május 16-ig beérkező receptek közül a Mindmegette zsűrije kiválasztja a legfinomabbakat, és a receptek beküldőit egy kísérővel meghívjuk egy közös főzőcskézésre, ahol a Mindmegette és a ChefParade Főzőiskola csapata tippeket, trükköket és izgalmas fogásokat tanít a nyerteseknek. Ezen a vidám hangulatú délutánon a finom ételeken és italokon kívül további nyeremények várják a résztvevőket!

És ez még nem minden! A ChefParade a receptbeküldők között a legizgalmasabb fűszerezésű recept beküldőjének és kilenc barátjának egy Chefparade Főzőbulit szervez. Továbbá öt beküldőnek Csokoládéműhely kurzus részvételre jogosító ajándékutalványt és öt pályázó részére 5000 forint értékű ChefParade Szakácskönyvbolt ajándékutalványt ajánl fel, amellyel különleges szakácskönyvek és fűszerek vásárolhatóak!

A Philips jóvoltából pedig 10 receptbeküldő Philips rúdmixert nyerhet!

Várjuk a kedvenc, kipróbált recepteket fotóval és portréképpel az értékes nyereményekért!

További információ, játékszabály: www.mindmegette.hu/receptverseny

Fődíj: Mindmegette gasztrokurzus belépő!

A 10 legfinomabb recept beküldőjét kísérőjükkel együtt meghívjuk egy közös főzőcskézésre, ahol a Mindmegette és a ChefParade Főzőiskola csapata tippeket, trükköket és izgalmas fogásokat tanít a nyerteseknek. Ezen a vidám hangulatú délutánon a finom ételeken és italokon kívül további nyeremények várják a résztvevőket!

További nyeremények!

• A legizgalmasabb fűszerezésű recept beküldője kilenc barátjával részt vehet egy különleges ChefParade Főzőbulin,
• 5 beküldő 1 fő részére szóló Csokoládéműhely kurzus részvételre jogosító ajándékutalványt,
• 5 beküldő 5000 forint értékű ChefParade Szakácskönyvbolt ajándékutalványt,
• 10 beküldő Philips rúdmixer nyer!

Pályázz május 16-ig!

A receptverseny hivatalos játékszabálya >>>

Receptküldés >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss