Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

RECEPTEK sertésszűz HOZZÁVALÓVAL

...

Leírás

A szűzérme a sertés talán legértékesebb és legkülönlegesebb része. Mivel nem a legolcsóbb alapanyag, mindig érdemes alaposan megnézni, milyen húst vásárolunk. A rózsaszínebb, és legfeljebb 45 dekás szűzérmék a legjobbak. Minden esetben figyelembe kell venni a receptben leírt utasítást, nehogy túl süssük a húst. Ez esetben ugyanis rágós, kemény lesz. Néhány perc alatt elkészül, és elég sóval, borssal ízesíteni.

 

Mikor vegyem meg?

Bármikor, ha ínyenc ételt készítenél.

Hol tároljam?

A felhasználásig a hűtőszekrényben.

Tápérték (100g)

Energia

120 kcal

Fehérje

20.7 g

Zsír

3.5 g

Szénhidrát

0 g