Leveles tésztából számtalan finomabbnál finomabb ételt, sós és édes sütemény készíthetünk nagyon egyszerűen, nagyon gyorsan. Az egyik leghasznosabb alapanyag, ha vendégeket várunk, vagy nem szeretnénk túl sok időt tölteni a konyhában. A készen vásárolható leveles tészták ropogósra süthetőek. Mindezet a legjobb receptekkel is bizonyítjuk. Próbáljatok ki bátran minél többet!
Bármikor, hiszen egész évben kapható az élelmiszer üzletekben.
A friss leveles tésztát minél előbb érdemes felhasználni. A felhasználásig ugyanakkor hűtőszekrényben kell tárolni. A mélyhűtött változatok a kiolvasztást követően használhatók. Nem szabad visszafagyasztani!
423 kcal
6 g
29 g
34 g
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Beküldő: Gitta