Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

RECEPTEK lazac HOZZÁVALÓVAL

...

Leírás

A rózsaszínű lazac különleges és egyedi ízvilágát a szervezet számára rendkívül értékes omega zsírsavak adják. Nagyon ízletes hal, amely egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Valójában néhány perc alatt átsüthető. Nagyon jól harmonizál hozzá a tejszín, a sóska, a spenót, a zöldfűszerek, a fokhagyma. Leggyakrabban szeletben készítik el, de felkockázva tészták feltéteként is gyakran kínálják.

Mikor vegyem meg?

A szupermarketekben, üzletláncok halas pultjaiban valójában egész évben kapható. Leggyakrabban mégis a karácsonyi ünnepek alatt kerül az asztalra. Nem véletlenül, hiszen nem a legolcsóbb halféleség.

Hol tároljam?

Hűtőszekrényben maximum 2-3 napig tárolható frissen. Ám ha nem használjuk fel azonnal, mindenképpen érdemes mélyhűtőszekrénybe tenni, és 3 hónapon belül elfogyasztani.

Tápérték (100g)

Energia

131 kcal

Fehérje

22.3 g

Zsír

4.7 g

Szénhidrát

0 g