A csirkemáj a csirkemellet követően talán a második legnépszerűbb alapanyag. Nem véletlenül, hiszen nagyon változatos ételek készíthetők belőle, és az egészségre is kedvező. Piríthatjuk, süthetjük hagymával, baconbe tekerhetjük, pástétomot készíthetünk belőle, és persze a húslevesből sem hiányozhat. Gyors, egyszerűen elkészíthető hozzávaló, mely a fűszerezésnek köszönhetőn krémes és nagyon finom.
Egész évben kapható a hentes üzletekben, hentes pultokban.
Csak nagyon rövid ideig tárolható, a vásárlást követően javasolt azonnal felhasználni. Fagyasztható, de a kiolvasztáskor óvatosan kell bánni vele, nehogy eltörjön.
119 kcal
19.9 g
4.8 g
0.7 g
Bebarnult üvegpoharakat legfényesebbre és legtisztábbra egy marék durva sóval tisztíthatunk, jól átsúrolva kívül-belül.
Beküldő: bogdana