Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Receptek sonkával, tojással és medvehagymával - megjelent a Mindmegette húsvéti magazinja!

default user icon
MME
Megérkezett a Mindmegette.hu színes-szagos, csodaszép húsvéti különszáma - ami tulajdonképpen 2 magazin 1-ben. A klasszikus ünnepi fogások mellett ugyanis 40 kipróbált, mentes finomságot is találsz benne!

Már tervezgeted az idei húsvéti menüt? Akkor szuper hírünk van: az újságárusoknál már kapható a Mindmegette húsvéti magazinja, ami telis-tele van sonkás, tojásos és kalácsreceptekkel. Az ünnepi lakomát megelőzően azonban jólesik néhány húsmentes finomság, így a böjti időszakra vegetáriánus fogásokkal is készültünk, amik annyira finomak és tartalmasak, hogy a húsimádó vendégeknek sem lesz hiányérzetük!

Persze, a húsvét nem is húsvét piros tojások nélkül, épp ezért arra is találsz tippeket, hogyan fess tojást természetes alapanyagokkal.

Ha pedig már ünnepi díszbe van öltöztetve az asztal, jöhetnek a hidegtálak! A Mindmegette.hu szerkesztői olyan jól bevált családi recepteket osztottak meg, amiket náluk imádnak a locsolók.

Emellett a húsvét a krémes sütemények szezonja is, így olyan desszerteket is mutatunk, amelyekbe az ünnep szimbólumait is belecsempésztük. 

Ha pedig az ellenállhatatlan, mégis egészséges húsvéti finomságokra szavazol, akkor is érdemes forgatnod a magazint, ugyanis diétás vacsorákkal, finomliszt nélküli vendégváró falatokkal, valamint cukor- és gluténmentes édességekkel is készültünk. 

ÍGY KÍNÁLD A TORMÁT A HÚSVÉTI SONKA MELLÉ - RECEPTEK ÉS TIPPEK!>>> 

PONT OLYAN, MINT AZ EREDETI: HAMIS KÖRÖZÖTT HÚSVÉTRA - TÚRÓ NÉLKÜL!>>> 

9 VILLÁMGYORS SÓS FINOMSÁG A LOCSOLÓKNAK ÉS A HÚSVÉTI VENDÉGEKNEK>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss