Nyújtsuk ki a tésztát 3-4 mm vastagságúra. Béleljünk ki néhány apróbb formát a feldarabolt tésztával, szurkáljuk meg villával, és süssük 180 fokon 10-15 percig.
A töltelékhez tisztítsuk meg a rebarbarát, és vágjuk 2 cm-es darabokra. A megtisztított szamócát aprítsuk fel, és adjuk rebarbarához a cukorral és a citrom lereszelt héjával együtt.
Pároljuk puhára közepes lángon. Keverjük hozzá a lekvárt, és főzzük együtt néhány percig. Végül adjuk hozzá a darált mandulát és a kukoricakeményítőt.
Töltsük meg a kosárkákat a gyümölcsös krémmel. A tetejére vágjunk derelyevágóval recés csíkokat a megmaradt omlós tésztából. Kenjük át a felvert tojással, és süssük 180 fokon további 15-20 percig, míg a teteje aranysárga nem lesz.