Előkészítés: Az ananászt lecsöpögtetjük.
Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a tejet, végül a kókuszreszeléket is beleszórjuk, és alaposan összedolgozzuk. Az olajat felforrósítjuk. Az ananászkarikákat villára tűzzük, egyenként a kókuszos masszába mártjuk, majd forró olajban pár perc alatt mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Az olajból kiemeljük, szalvétára szedjük, a felesleges olajat leitatjuk, és azon melegében tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 495 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre