Elkészítés:
A raguhoz:
- megpucolom a fokhagymát, majd összetöröm fokhagymanyomóval
- forró olívaolajon megpirítom a fokhagymát
- a cukkinit apró kockára vágom, a pirított fokhagymához adom, addig pirítom, amíg még ropogós marad
- legvégül hozzáadom a héjától megfosztott, szintén kis kockákra vágott paradicsomot, 1-2 percig pirítom még
- legvégül ízesítem sóval, borssal
A kifőtt tésztából fészket készítek a tányérra, erre szedem a ragut, amit parmezánnal hintek, végül mellé tálalom a rántott húst.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre