Elkészítés: A húsokat kettévágjuk, de nem teljesen. Kinyitjuk, és mindkét oldalát enyhén megklopfoljuk, sózzuk, és chilis fűszerkeverékkel bedörzsöljük, alufóliába csavarjuk, és a hűtőbe tesszük.
A májat és a velőt megtisztítjuk a hártyarétegtől. A vöröshagymát vékony karikára vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Ezután rátesszük a májat, a velőt, a fűszereket, és készre pároljuk. Sózni nem szabad! Ha kész, finom szűrőbe öntjük, hogy az olaj lecsöpögjön, ügyelve, nehogy összetörjük.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a hússzeleteket, széleit jól összenyomkodjuk, és kétszer panírozzuk. Másodszor már nem kell a lisztbe forgatni.
Bő olajban pirosra sütjük, ügyelve, nehogy a töltelék kifolyjon.
Bármilyen köret illik hozzá. Tálaláskor reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre