Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott sertésláb II.

MME MME
90 perc
mester
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított sertéslábakat egy lábasban tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy az ellepje. Beletesszük a gyökeret, a sárgarépát, majd sóval, borssal, babérlevéllel, köménymaggal ízesítjük, és fedő alatt lassú tűzön olyan puhára főzzük, hogy a lábak könnyen kicsontozhatók legyenek.

Ha túl vagyunk a kicsontozáson, a húst alaposan lecsepegtetjük, és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk, s bő, forró olajban ropogósra sütjük.

Köretnek majonézes burgonya illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss