Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott sajt burgonyával

60 perc
egyszerű
költséges
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, hasábburgonya aprító segítségével felaprítjuk, majd forró olajban ropogósra sütjük.
  2. A rántani való sajtot felszeleteljük. A tojásokat pici sóval felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük.
  3. Egy másik tálba zsemlemorzsát szórunk. A sajt szeleteket először a tojásos-lisztes masszába megforgatjuk majd ezután a zsemlemorzsába helyezzük és ebben is megforgatjuk.
  4. A panírozott sajtot forró olajban megsütjük. Tálaláskor tányérra helyezzük a sült burgonyát, mellé a rántott sajtkorongokat. Díszítésként paradicsomból és paprikából virágot formázunk.


 

Megjegyzés

Frissen a legfinomabb. Ropogós burgonya, omlós sajt. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss