Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rántott sajt burgonyával

Hozzávalók

  • 40 dkg rántani való sajt
  • 4 db tojás
  • 3 csapott evőkanál liszt
  • zsemlemorzsa
  • 2 kg burgonya
  • olaj (a sütéshez)
  • paprika, paradicsom a díszítéshez

Elkészítés

    1. A burgonyát meghámozzuk, hasábburgonya aprító segítségével felaprítjuk, majd forró olajban ropogósra sütjük.
    2. A rántani való sajtot felszeleteljük. A tojásokat pici sóval felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük.
    3. Egy másik tálba zsemlemorzsát szórunk. A sajt szeleteket először a tojásos-lisztes masszába megforgatjuk majd ezután a zsemlemorzsába helyezzük és ebben is megforgatjuk.
    4. A panírozott sajtot forró olajban megsütjük. Tálaláskor tányérra helyezzük a sült burgonyát, mellé a rántott sajtkorongokat. Díszítésként paradicsom ból és paprikából virágot formázunk.

     

Megjegyzés

Frissen a legfinomabb. Ropogós burgonya, omlós sajt.

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin