A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, de ne túl puhára. Amikor kissé kihűlt, meghámozzuk, majd felkarikázzuk és egy tálba tesszük.
A hagymát is meghámozzuk, félbe vágjuk, és felszeleteljük. Egy lábasban felforraljuk az alaplevet, hozzáadjuk a hagymát, az ecetet és a sót. Pár percig forraljuk, majd a burgonyára öntjük, és óvatosan beleforgatjuk. Végül megszórjuk a megmosott, felaprított snidlinggel, és betesszük a hűtőbe.
A húst megmossuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk. Megsózzuk a szeleteket, majd megforgatjuk a lisztben, a felvert tojás és a tej keverékében, végül a zsemlemorzsában. Felforrósítunk 300 ml olajat egy nagy serpenyőben.
Kis adagokban aranyszínűre sütjük a húst, majd papírtörlőre szedjük.
Tálaljuk a rántott húst a krumplisalátával, citromkarikákkal és snidlinggel pedig díszíthetjük.