Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rántott padlizsán fűszeres mártogatóssal

Hozzávalók

  • 2-3 db padlizsán
  • olaj a sütéshez
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • Tejfölös- fokhagymás öntet:
  • majoránna
  • petrezselyem
  • kis doboz tejföl
  • 1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1. A padlizsánok végeit levágjuk, majd meghámozzuk és kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A szépen karikázott padlizsánszeleteket megsózzuk, néhány percre tálcára terített papírtörlőre tesszük.
    2. Bepanírozzuk, a megszokott liszt, tojás, zsemlemorzsa sorrendben. Serpenyőben, forró olajban aranybarnára sütjük.
    3. A tejfölt a fűszerekkel, és az apróra darabolt fokhagymával összekeverjük , ezzel az öntettel kínáljuk.

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin