Elkészítés: Az oldalast felszeleteljük, a szójaszósszal bedörzsöljük. A vöröshagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, és beleforgatjuk a hússzeleteket. Egy kedves kis zárható tálba tesszük, és 1 napig a hűtőben felejtjük. Közben azért együnk valamit.
Másnap a lisztet a sóval és a borssal összekeverjük. A húsról leöntött páclevet a tojásokkal felverjük, s ezek után már teljesen hagyományos módon bundázzuk. Kedvenc teflonunkban olajat hevítünk, és a szeleteket szép aranyszínűre sütjük.
Tálaljuk burgonyapürével, káposztasalátával és egy szép zöldveltelinivel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre