Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott pácolt oldalas

120 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az oldalast felszeleteljük, a szójaszósszal bedörzsöljük. A vöröshagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, és beleforgatjuk a hússzeleteket. Egy kedves kis zárható tálba tesszük, és 1 napig a hűtőben felejtjük. Közben azért együnk valamit.

Másnap a lisztet a sóval és a borssal összekeverjük. A húsról leöntött páclevet a tojásokkal felverjük, s ezek után már teljesen hagyományos módon bundázzuk. Kedvenc teflonunkban olajat hevítünk, és a szeleteket szép aranyszínűre sütjük.

Tálaljuk burgonyapürével, káposztasalátával és egy szép zöldveltelinivel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss