Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott mozzarellarúd paradicsomos mártogatóssal

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A tojásokat felverjük a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleivel, továbbá egy kevés sóval. A sajtot felvágjuk ujjnyi vastag hasábokra, és megforgatjuk azokat a kukoricalisztben, a fűszeres tojásban, és a zsemlemorzsában. Azután mindet aranyszínűre sütjük a felforrósított olajban, konyhai papírtörlőre szedjük, és melegen tartjuk.
  2. A mártogatóshoz felhevítjük az olívaolajat, és a meghámozott, átnyomott fokhagymát 1 percig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot, a levével együtt, majd villával kissé összetörjük a gyümölcsöt, sózzuk, borsozzuk, és felforraljuk. Ezután 1-1 csipet szárított oregánóval, kakukkfűvel, valamint bazsalikommal ízesítjük, és nagy lángon sűrűre főzzük. Ezt kínáljuk a rántott sajtrudakkal.

A LEGFINOMABB RÁNTOTT SAJT >>> 

SAJTGOLYÓ VILLÁMGYORSAN >>> 

KIADÓS VACSORA ÉS SÖRKORCSOLYA - EGYBEN: MOZZARELLÁS FASÍRTRUDAK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss