Elkészítés: A kifliket kettévágjuk, és a belsejét kiszedjük. A túrót áttörjük krumplinyomón, és tetszés szerint adunk hozzá mazsolát, vaníliás cukrot, ízlés szerint cukrot, és jó habosra kikeverjük. Hozzáadunk 1 tojássárgáját, és a habosra felvert fehérjét is óvatosan belekeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a kifliket.
3 tojást és az 1 dl tejet - pici só hozzáadásával – jó habosra felverjük, és a megtöltött kifliket beleforgatjuk (kicsit itatódjon át a kifli, de ne essen szét), majd zsemlemorzsában megforgatjuk, és forró olajban szép pirosra kisütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre