Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott kelkáposzta sonkával töltve

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 1 fej kelkáposzta
  • 15 dkg főtt sonka
  • 15 dkg trappista sajt
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • 2 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj a sütéshez

Elkészítés

  1. A kelkáposztaleveleket leforrázzuk úgy, hogy ne szakadjon el.
  2. A házi főtt sonkát és a trappista sajtot vékony csíkokra vágjuk, a leforrázott kelkáposztalevelek közepébe teszünk belőle egy-egy halmot, a két szélüket behajtjuk, és feltekerjük, mint a palacsintát.
  3. Mindegyiket lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, végül forró olajban megsütjük.

 RAKOTT KELKÁPOSZTA HÁZIASAN 

FÓLIÁS KELKÁPOSZTA SÜLT SZAFALÁDÉVAL 

Megjegyzés

Sárosi Györgyné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss