Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rántott karfiol

Hozzávalók

  • 1 nagy fej karfiol
  • liszt
  • 2-3 db felvert tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj (a sütéshez)

Elkészítés

    1. A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. 
    2. Ezután bepanírozzuk a karfiolokat: először megforgatjuk őket a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában.
    3. Bő, forró zsiradékban aranybarnára sütjük őket. Tartármártással kínáljuk.

      Még több recept karfiollal >>> 

    Rántott ételek >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Papusmaci
T. hkkica A karfiolt puhulásig kell előfőzni sós, ételízesítős vízben. (kb 10 perc, függ tőle mennyire öreg a karfiol.)
hkkica
Hello! Sose csinaltam meg rantott karfiolt, igy szeretnem megkerdezni, hogy (ha ugye meg sutni is fogom, akkor) a karfiolt kb. mennyi ideig kell ELOfozni? Elore is koszi

Hasonló Receptek

Magazin