Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott karaj sült krumplival, friss salátával

30 perc
egyszerű
megfizethető
1 adag

Elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk, a széleit beirdaljuk, hogy sütéskor ne ugorjon össze. A tojást felverjük, elkeverjük  benne a sót panírozzuk. A húst bepanírozzuk, először a lisztbe, aztán a tojásba, végül a zsemlemorzsába, majd forró olajba kisütjük.
  2. A hasábkrumplit is szintén olajba kisütjük papírtörlőre szedjük. A jégsalátát  és a zöldségeket nekünk tetszőlegesen felszeljük és tányérra halmozzuk kevés dresszinggel megönthetjük.
  3. A dresszing készítése. Az ecetet, a vizet elkeverjük a zúzott fokhagymával, citromlével, a cukorral, a borssal összekeverjük és meglocsoljuk vele a salátánkat. Aki szereti, tehet a húsra citromkarikát.

15 RÁNTOTT ÉTEL, AMI NÉLKÜL NINCSEN VASÁRNAPI EBÉD >>>

TURBÓZD FEL! ÍGY LESZ ÜTŐS A VASÁRNAPI RÁNTOTT HÚS >>> 

Megjegyzés

Csak egy tipp , először a burgonyát süsd, utána a húst . - Zsanette íz világ Gastro&Konyhája

Ezek is érdekelhetnek

Friss