A rántott gombához a gombák lábát óvatosan kipattinjuk a kalapból, majd a gombafejeket egy tálba tesszük, megsózzuk, és pár perecet állni hagyjuk.
A turbópanírozáshoz vegyünk elő 3 jól záródó nagyobb dobozt - vagy 3 olyan tálat, amit egy tányérral, szinte légmentesen le tudunk zárni - és az egyikbe üssük bele a tojásokat, majd habarjuk el, a másikba öntsük a zsemlemorzsát, a harmadikba a lisztet.
A gombafejeket először tegyük a lisztes dobozba, tegyük rá a tetőt, majd körkörös mozdulatokkal rázzuk össze a gombákat a liszttel.
Egy csipesszel vagy egy villával pakoljuk át a gombákat a tojásos dobozba, óvatosan rázzuk össze, majd a tojással borított gombafejeket a zsemlemorzsás dobozba téve ugyanígy járunk el.
Ahol a morzsa nem borította be egyenletesen a gombafejeket, ott kicsit korrigálunk, de garanáltan bepanírozódik minden darab.
Egy mélyebb serpenyőben zsiradékot hevítünk, és aranybarnára sütjük benne a gombafejeket.
A rántott gombát tartármártással és párolt rizzsel tálaljuk.