Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Imádja a rántott csirkét, mégis bombaalakja van - így diétázik Reese Witherspoon!

default user icon
MME
A 47 éves színésznő csak úgy ragyog, 10 évet simán letagadhatna! De mégis mi a titka? Utánajártunk, mit eszik egy nap. Íme, az étrendje, ami bizony nem csak egészséges finomságokat tartalmaz...

Reggeli

A Dr. Szöszit alakító Reese igazi koffeinjongó, az Instagramján is rendszeresen posztol olyan fotókat, amin egy nagy pohár kávét tart a kezében - a legújabb hóbortja például az, hogy zabtejet tesz a reggeli adagjába.

De a kávé mellett általában egy smoothie-t is elkortyolgat, amibe spenótot, római salátát, zellert, almát, körtét, banánt és citromlevet tesz. „Minden napomat egy zöld smoothie-val kezdem, ahogy az egész családom is” - mesélt korábban egy magazinnak.

Ebéd

A színésznő rendszeresen eszik ebédre sült csirkét és káposztasalátát. Ha pedig lehül az idő, szerinte nics jobb egy nagy tál forró lencselevesnél. Imádja a fűszeres ételeket, nagy kedvence a csípős rántott csirke, valamint a fűszeres garnélarák és kukorica, amiket ő maga is rendszeresen elkészít a csládjának.

Vacsora

Nem titok, hogy Reese imádja a déli, mediterrán ételeket - nemrég egy szakácskönyvet is kiadott a saját receptjeivel, amit Dorothea nagymamájának ajánlott. Ebben megtalálható a kedvenc sült csirke receptje, valamint különleges kukoricasalátája és kókuszkrémes tortája is.

A déli ételek mellett azonban rajong a sült oldalasért, a kelbimbóért és almás sütikért is. Sőt, azt is elárulta, hogy férjével, Jim Toth-tal gyakran randevúznak olasz éttermekben, mert mindketten imádják a tésztaételekt. 

Mivel Reese nem igazán hisz a gyors diétákban, valamint nehezen mond le kedvenc finomságairól, inkább a rendszeres sportolásra koncentrál. „Keményen edzek, hogy egészséges maradjak” - nyilatkozta néhány éve. 

ÉVEKET LETAGADHAT! EZÉRT NÉZ KI HUSZONÉVESNEK A 42 ÉVES REESE WITHERSPOON>>> 

ÍGY FOGYÓKÚRÁZNAK HOLLYWOOD BOMBÁZÓI: EGYSZERŰ ÉS BETARTHATÓ TIPPEK ÉS PRAKTIKÁK!>>> 

Ezek is érdekelhetnek