Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rántott camembert diós bundában

default user icon

Hozzávalók

  • Az áfonyaszószhoz:
  • 20 dkg áfonyalekvár
  • 1 tk fahéj (őrölt)
  • A sajthoz:
  • 25 dkg camembert sajt
  • 20 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 20 dkg dió (darált)
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • 2 dl napraforgó olaj

Elkészítés

    1. A szószhoz összekeverjük az áfonyalekvárt a fahéjjal.
    2. A sajtkarikákat elnegyedeljük vagy elfelezzük. Ezután duplán panírozzuk: először lisztbe, majd felvert tojásba, újra lisztbe és tojásba, végül a darált dióval elkevert zsemlemorzsába forgatjuk
    3. Serpenyőben (ujjnyi magasan) olajat hevítünk, és pár perc alatt aranyszínűre sütjük a sajtok mindkét felét. A rántott sajtokat az áfonyaszósszal és ízlés szerinti körettel  tálaljuk.

      Még több sajtos recept >>> 

      Húsmentes ételek >>> 

Megjegyzés

Én krokettet készítettem hozzá, de bármelyik köret megfelel.

Syss
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin