Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott camembert áfonyamártással

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A rántott camembert elkészítéséhez a camembert sajtot megforgatjuk a lisztben, a felvert tojásban, újra a lisztben, újra a felvert tojásban, végül pedig a zsemlemorzsában, és forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
  2. Az áfonyát egy serpenyőben a barna cukorral és a vízzel összeforraljuk. A keményítőt kevés hideg vízzel kikeverjük, majd beleöntjük a szószhoz és néhány percig főzzük.
  3. A sajtot a szósszal tálaljuk, készíthetünk hozzá rizst vagy burgonyakrokettet

Ezek is érdekelhetnek

Friss