Rakott zöldségek

default user icon
2 3.8/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg zöldség (lehet karfiol, brokkoli, sárgarépa, karalábé, bármi)
  • bors
  • oregano
  • bazsalikom
  • fokhagymakrém
  • növényi tejszín
  • olívabogyó
  • olívaolaj

Elkészítés

    Elkészítés: A zöldséget (fajtától függően) kellő idő alatt sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. Egy jénait vagy más tepsit olajjal bekenünk, a lecsepegtetett zöldséget belehalmozzuk, megszórjuk jó sok olívabogyócskával. A tejszínt összekeverjük a fűszerekkel ízlés szerint, ráöntjük a zöldségre, és forró sütőben készre sütjük.

Megjegyzés

Tökéletes keményítőnapi finomság. Aki abszolút spieler, annak ajánlom a hagymán sült gombával extra tuningolást, úgy megdobja, hogy még a húsimádók is teleeszik a hasukat.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Keller Borbála 7 évvel ezelőtt
A tejszín növényi, ki is van hangsúlyozva! Így lehet enni...
Breuer Zsófia 10 évvel ezelőtt
Szia! Hogy lehet keményítőnapi recept, miközben tejszín van benne. A 90 napos fogyókúra lényege nem a szétválasztás? Tejszínt csak fehérjenapon lehet enni, nem?

Hasonló Receptek

Magazin