Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott zöldbab

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot megpucoljuk, a végeit levágjuk. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az újhagymát karikára, a zöldségeket kockára vágjuk. A sajtot lereszeljük.
  2. Egy serpenyőben a hagymákat olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a paprikát, a csilit és a paradicsomot, majd megfűszerezzük.
  3. Egy kiolajozott sütőedényben rétegezve lerakjuk a zöldbabot és a ragut. A tetejére tesszük a tejföl felét, majd megszórjuk a lereszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 30 perc alatt készre sütjük. Tálaláskor kanalazunk rá tejfölt.

Megjegyzés

Már megfizethető a piacon a zöldbab. A többi hozzávaló volt itthon. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss