Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott tökös galuska

MME MME
1 3.5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húsos szalonnát megsütjük az olajon, majd a végén hozzárakjuk az áttört fokhagymát. Erre rászórjuk a lisztet, és lassan felöntjük a tejjel és a tejszínnel (közepesen sűrű besamelt készítünk), fűszerezzük. A kifőtt galuskát és a reszelt sajtot hozzákeverjük, és a tökkel rétegezve egy kiolajozott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe rakjuk, és kb. 40 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés

Én ezt egy kóstoló alapján találtam ki, mert akinek hozták ezt az étket, nem tudta a receptjét. - MME

Ezek is érdekelhetnek