Rakott spárga

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg spárga
  • 10 dkg rizs
  • 30 dkg darált hús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • bors
  • ételízesítő
  • 5 dkg vaj
  • fűszerpaprika
  • 2 dl tejföl
  • étolaj

Elkészítés

    Elkészítés: A spárgát és a rizst sós vízben külön-külön megfőzzük, majd leszűrjük.

    A darált húst kevés olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymával, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, és hozzáadjuk a főtt rizst.

    A spárgát óvatosan összekeverjük a húsos rizzsel, hozzáadjuk a tejfölt, ismét összekeverjük, és olajjal kikent tepsibe öntjük. A tetejére ráreszeljük a sajtot, megszórjuk fűszerpaprikával, és aranysárgára sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin