Elkészítés: A spagettitésztát sós vízben harapósra főzzük. Egy kisebb méretű tepsit margarinnal kikenünk.
Az étolajon a felkarikázott virslit néhány percig a zúzott fokhagymával együtt sütjük, majd meghintjük pirospaprikával, és alaposan elkavarjuk. A tejfölben elkavarjuk az egész tojást, beletesszük az ételízesítőt, a borsot. A tészta felét a tepsibe simítjuk, beterítjük a virslivel, majd meglocsoljuk a tejföl felével, és szórunk rá sajtot is. Kb. ennek is a felét.
Ezután a tészta másik felét rátesszük, és a maradék tejföllel meglocsoljuk, rászórjuk a reszelt sajtot, a maradék margarint apró darabokban szétszórjuk a tetején.
200 fokos sütőben pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre