Elkészítés: A kevés olajjal kikent tepsit kibéleljük két réteg réteslappal; egy réteg szeletelt almát teszünk rá, majd megszórjuk porcukros fahéjjal. Egy réteslapot helyezünk rá, és megkenjük tejföllel. A túrót összekeverjük a tojássárgával és a vaníliás cukorral, majd az egészet, vastagon a réteslapra terítjük. Újabb réteslappal lefedjük. Ismét egy réteg szeletelt alma következik, amit megszórunk porcukros fahéjjal. Újabb réteslapot helyezünk rá, és megkenjük tejföllel. Az utolsó két réteslapot a tetejére tesszük, olajjal megkenjük, és 200 °C-on kb. 20 percig sütjük. Langyosan kockára vágjuk, ízlés szerint porcukorral meghintve kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre