Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott rétes

MME MME
5/5
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kevés olajjal kikent tepsit kibéleljük két réteg réteslappal; egy réteg szeletelt almát teszünk rá, majd megszórjuk porcukros fahéjjal. Egy réteslapot helyezünk rá, és megkenjük tejföllel. A túrót összekeverjük a tojássárgával és a vaníliás cukorral, majd az egészet, vastagon a réteslapra terítjük. Újabb réteslappal lefedjük. Ismét egy réteg szeletelt alma következik, amit megszórunk porcukros fahéjjal. Újabb réteslapot helyezünk rá, és megkenjük tejföllel. Az utolsó két réteslapot a tetejére tesszük, olajjal megkenjük, és 200 °C-on kb. 20 percig sütjük. Langyosan kockára vágjuk, ízlés szerint porcukorral meghintve kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek