Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rakott rántott hús

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • bármilyen rántani való hús (én általában sertéscombot használok)
  • füstölt sajt
  • szeletelt bacon
  • A panírozáshoz:
  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa

Elkészítés

    Elkészítés: A hússzeleteket bepanírozzuk, mintha rántott szeletet készítenénk. Egy őzgerincformát kibélelünk a szalonnával úgy, hogy keresztben túllógjon a formán, mert ezt a végén rá kell majd hajtogatni a húsra. A szalonnára ráfektetünk egy sor rántott húst, majd arra sajtot. Addig váltogatjuk a rétegeket, míg megtelik a forma. Utoljára rántott húsnak kell kerülnie. Miután ráhajtogattuk a szalonna túllógó részeit, befedjük alufóliával, és betesszük a sütőbe kb. 20-25 percre, míg átsül. Aztán levesszük róla az alufóliát, és megpirítjuk kicsit a tetejét.

Megjegyzés

Nagyon finom melegen is, és hidegtálakhoz is kiváló! Remekül feldobja a vasárnapi menüt.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Bözsimama
Már többször elkészítettem, nagyon finom,a húst nyersen kell rétegezni, kb 60 -80 percig sütőm, először fólia alatt, szeletelés előtt egy kicsit pihentetni kell.
varikriszti
A rántott húst előre meg kell sütni?Mert ha nem kevesellem az időt ami alatt megsül.Egyébként tetszik az ötlet szívesen kipróbálnám!

Hasonló Receptek

Magazin