Rakott pulykamell

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 12 szelet tenyérnyi pulykamellfilé
  • 25 dkg szeletelt húsos szalonna
  • 10 szelet pulykamellsonka
  • reszelt sajt
  • 3 tojás
  • liszt
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: Egy hőálló jénai tálat kibélelünk húsos füstölt szalonnával. A sózott, borsozott hússzeleteket lisztbe, tojásba mártjuk, vagy sűrű palacsintatésztát készítünk.

    A tálba egymás mellé rakjuk. Beborítjuk néhány szelet pulykasonkával. Meghintjük sajttal, majd ismét hús, sonka és sajt következik.

    A tálat lefedjük. Nagyon lassan, csaknem 50 percig sütjük. Újra megszórjuk sajttal, és addig tartjuk a sütőben, amíg a sajt ráolvad.

    Burgonyakrokettet kínálunk mellé.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek