Elkészítés: A narancsokat megmossuk, majd 1 narancs héját lereszeljük, de ügyeljünk arra, hogy csak a sárga héja kerüljön a reszelékbe. 2 narancsot meghámozunk, és a húsát egészen kis kockákra vágjuk, magjait eltávolítjuk. A harmadik narancs levét kipréseljük.
A pudingot a zacskón lévő előírás szerint
elkészítjük, majd belekeverjük a reszelt narancshéjat és a narancskockákat.
A kipréselt levet összekeverjük a narancsszörppel.
A piskótát nagyon éles késsel vagy cérnával 3 lapba vágjuk, és a narancslé felével megöntözzük.
Egy lapot megkenünk a narancsos pudinggal, erre ráborítjuk a második lapot, amit ugyancsak bekenünk. Végül a harmadik lapot is ráillesztjük. Ezt is bekenjük a pudinggal, és kirakjuk a babapiskótával, amire óvatosan, apránként ráöntjük a megmaradt narancslevet.
Alufóliával betakarjuk, és a hűtőszekrényben tartjuk legalább 1 napig, addigra a tészta az összes levet magába szívja.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre