Elkészítés: A krumplit sós vízben felrakjuk főni. Miután megfőtt, megpucoljuk, karikákra vágjuk. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, felkarikázzuk. A kolbászokat szintén felkarikázzuk. Egy tűzálló tál alját vajkrémmel kikenünk és erre rakjuk először a burgonyát, sózzuk, majd a kolbászokat vegyesen, a tojást. Teszünk rá egy kis tejfölt és vajkrémet, majd addig folytatjuk a rétegezést, míg a hozzávalók elfogynak. A tetejére ismét tejfölt és vajkrémet teszünk, majd annyi tejjel felengedjük, ami majdnem ellepi. Ezután 170 fokos sütőben kb. 1 óra alatt összesütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre