Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük. Kuktában első szisszenéstől számítva 5 perc. Meghámozzuk, majd hagyjuk kihűlni.
A hagymát finomra vágjuk, majd az olajon megpároljuk. Hozzátesszük a darált húst, a fokhagymát, a zöldségkeveréket, sót, borsot, majd erős tűzön lepirítjuk. A tejfölt elkeverjük a liszttel és kevés folyadékkal, behabarjuk vele a húst.
Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és meghintjük zsemlemorzsával.
Belekarikázunk egy sor krumplit, megsózzuk, majd rákarikázunk egy rétegben cukkinit. Ezt a húsos ragu felével megkenjük, majd megismételjük a rétegezést.
Sütőben 180 fokon 30 perc alatt pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre