Elkészítés: Egy tetszőleges méretű tepsi aljára nyers burgonyát karikázok, enyhén megsózom, borsozom. Rákerül a zacskó gyorsrizs. Ezután a főtt tojás karikák, a felkarikázott hagyma, sárgarépa, a borsó és a kukorica, valamint a rózsáira szedett karfiol. Közben ezeket is enyhén sózom, borsozom. A rakottas tetejére teszem a húsokat. Fél liter forróvízben feloldom a leveskockát, ezzel leöntöm az egész rakottast.
Lefóliázom, beteszem az előmelegített sütőbe 45 percre. Ha elfőtte a levét ,és a krumpli, a hús meg a rizs puha, leveszem a fóliát, és megpirítom kicsit.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre