Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, beletesszük a darált húst, a paprikát, és megpirítjuk a húst.
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük, a tojásokat is. Ha megfőttek, egy közepes méretű magasfalú tepsibe rétegezzük: egy sor karfiol, egy sor brokkoli, és így tovább, amíg a tepsi végére érünk.
A főtt tojásokat felkarikázzuk, és a zöldségekre tesszük egyenletesen elosztva. Erre kerül rá a megpirított darált hús, majd a tejföllel beborítjuk, és megszórjuk a reszelt trappista sajttal.
Előmelegített sütőbe tesszük, és 25-30 percig sütjük 180 fokon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre