Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rakott gombapaprikás

default user icon

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tk édes-nemes paprika
  • 1 ek sűrített paradicsom
  • 50 dkg csiperkegomba
  • bors
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek liszt
  • 45 dkg szarvacska tészta
  • reszelt trappista sajt

Elkészítés

    1. A megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd meghintjük a fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot is, elkeverjük.
    2. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt megpároljuk. Ha nem enged elég vizet, ezt pótolhatjuk kevés víz hozzáadásával.
    3. Közben a tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel, adunk hozzá egy keveset a gombaragu levéből, majd behabarjuk vele a paprikást.
    4. Egy jénaiba öntjük a kifőzött és lecsepegtetett tésztát, ráöntjük a gombapaprikást, alaposan elkeverjük majd megszórjuk gazdagon reszelt sajttal. 180 fokos sütőben 30 perc alatt összesütjük.

    Nézd meg az elkészítést videón! >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin