Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott édesburgonya *házi light kolbásszal*

45 perc
bonyolult
megfizethető
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sonkát apróra vágjuk, egy pohárban összekeverjük a pirospaprikával, a borssal, a köménnyel és 1-2 evőkanál vízzel. Hűtőbe tesszük. Ez lesz a házi light kolbász.

A tojást és a burgonyát megfőzzük, felkarikázzuk, picit megsózzuk.

Egy hőálló tálkába rétegezzük az előkészített alapanyagokat: az édesburgonyát, a tojást és a fűszerezett sonkát. Ebből a mennyiségből 2 ilyen réteget tudunk készíteni. A tetejére öntjük a tejfölt, egy kevés sajtot reszelünk rá.

160-180 fokos sütőben összesütjük alsó-felső sütéssel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss