Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd a héját lehúzzuk, vékonyabb karikákra szeleteljük.
A füstölt kolbászt felkarikázzuk, az olajon kissé megfuttatjuk, de nem pirítjuk! A tejfölt 1 egész tojással és az ételízesítővel összekeverjük. A 6 db tojást héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, felszeljük.
A tepsit margarinnal kikenjük, zsemlemorzsával megszórjuk. Egy sor burgonyát és kolbászkarikát lerakunk, egy kis zsiradékkal meglocsoljuk, amiben sült a kolbász, majd tojásszeletek és tejföl következik. Minden sort enyhén meghintjük sóval. A tetejére burgonya kerül, amit a maradék tejföllel meglocsolunk.
180 fokra előmelegítjük a sütőt, és szép arany barnára sütjük kb. 20 perc alatt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre