Elkészítés: A vékonyra szeletelt húst kiklopfoljuk, sózzuk, bepanírozzuk, és forró zsiradékban megsütjük.
Ezután egy jénait kibélelünk a vékonyra szeletelt szalonnával úgy, hogy a szélei jól kilógjanak. A szalonnára egy sor vékonyra szeletelt sajtot teszünk, rá a rántott húst, majd a tejfölt. Ezt addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A végén ráhatjuk a tetejére a szalonnát, és addig sütjük, míg a szalonna megpirul.
Tányérra borítjuk úgy, hogy az alja kerüljön felülre. Úgy szeleteljük, mint a tortát.
Burgonyával és zöldséggel tálaljuk. Hidegen és melegen is ízletes.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre