Elkészítés: A brokkolit sós vízben megfőzzük. A rizst a szokásos módon megpároljuk. Az apróra vágott hagymát olajon megfuttatjuk, majd beletesszük a darált húst. Megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd félkészre főzzük. Ha kész, elkeverjük a rizzsel.
A brokkoli felét hőálló tálba rendezzük, ráöntjük a rizs-hús keveréket. Arra ráterítjük a maradék brokkolit. A tejfölt 1 gerezd apróra vágott fokhagymával elkeverjük, majd a brokkolira öntjük. Erre ráterítjük a bacont, hogy befedje.
Sütőbe tolva készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre