Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ragadós sült csirkecomb

Hozzávalók

  • 3 db burgonya
  • 2 ek olaj
  • 8 db csirkecomb
  • 1/2 db citrom leve
  • 1 ek olaj
  • 2 ek méz
  • 2 ek ketchup
  • 2 ek szójaszósz
  • saláta (a tálaláshoz)

Elkészítés

    1. A burgonyát megtisztíjuk és felvágjuk, forrásban lévő sós vízbe tesszük, és 5 percig forraljuk. Leszűrjük, egy tepsibe olajat kanalazzunk és 220 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
    2. A csirkecombokat egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk a citromlével, olajjal, majd 10 percig pirítjuk. A méz et, a ketchuput és a szójaszószt összekeverjük és leöntjük vele a húst és további 10 percig sütjük, majd átforgatjuk az egészet a mázban. Alufóliával letakarjuk és 30-40 percen át sütjük, míg megpuhul. Végül a fóliát levéve megpirítjuk. A szószt a csirkére kanalazzuk, a sült burgonyával és a salátával tálaljuk.

    15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>>

    OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin