Keress receptre vagy hozzávalóra

Ragadós csirkecomb

Hozzávalók

  • 8 db csirkecomb
  • 1/2 db citrom (leve)
  • 1 ek szezámolaj vagy napraforgóolaj
  • 2 ek méz
  • 2 ek ketchup
  • 2 ek szójaszósz
  • saláta (a tálaláshoz)
  • A burgonyához:
  • 4 db burgonya (közepes nagyságú piros)
  • 2 ek olaj

Elkészítés

    1.

    A megpucolt és feldarabolt krumplit forrásban lévő sós vízbe tesszük, és 5 percig forraljuk. Leszűrjük, olajjal kikent tepsibe tesszük, és 220 fokra előmelegített sütőben pár percig sütjük, majd megforgatjuk, és további néhány perc alatt ropogósra sütjük.

    2.

    A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk a citromlével és a szezám- vagy a napraforgó olajjal, és 10 percig pirítjuk 180 fokra előmelegített sütőben.

    3.

    A mézet, a ketchupot és a szójaszószt összekeverjük, leöntjük vele a csirkét, és további 10 percig sütjük, majd átforgatjuk, és további 10-15 perc alatt készre sütjük. 

    4.

    A szószt a csirkére kanalazzuk, és a burgonyával és a salátával tálaljuk. 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd
gancsdani 2 évvel ezelőtt
asdasdasdasd

Hasonló Receptek

Magazin