Ragadós csirkecomb

Hozzávalók

  • 8 db csirkecomb
  • 0,5 db citrom (leve)
  • 1 evőkanál szezámolaj (vagy napraforgóolaj)
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál ketchup
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • saláta (a tálaláshoz)
  • A burgonyához:
  • 3 db burgonya (közepes nagyságú piros)
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés

    1.

    A burgonyához: Tegyük a burgonya gerezdeket, forrásban lévő sós vízbe és forraljuk 5 percig. Jól szűrjük le, az olajat kanalazzuk egy tepsibe és előmelegített sütőben 220°C-on süssük meg.

    2.

    Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével és a szezám- vagy a napraforgó olajjal és pirítsuk meg a sütőben 10 percig.

    3.

    Keverjük össze a mézet, a ketchupot és a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét és süssük még 10 percig, majd forgassuk át az egészet a mázban. Azután süssük még 10-15 percig, addig, amíg puha nem lesz. A burgonyát közben keverjük meg és addig süssük, amíg barna és ropogós lesz.

    4.

    A szószt kanalazzuk a csirkére és tálaljuk a burgonyával és a salátával. Szervírozhatjuk hidegen és melegen is.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 6 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd

Hasonló Receptek

Magazin