Ragadós csirkecomb

Hozzávalók

  • 8 db csirkecomb
  • 0,5 db citrom (leve)
  • 1 evőkanál szezámolaj (vagy napraforgóolaj)
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál ketchup
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • saláta (a tálaláshoz)
  • A burgonyához:
  • 3 db burgonya (közepes nagyságú piros)
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés

    1.

    A burgonyához: Tegyük a burgonya gerezdeket, forrásban lévő sós vízbe és forraljuk 5 percig. Jól szűrjük le, az olajat kanalazzuk egy tepsibe és előmelegített sütőben 220°C-on süssük meg.

    2.

    Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével és a szezám- vagy a napraforgó olajjal és pirítsuk meg a sütőben 10 percig.

    3.

    Keverjük össze a mézet, a ketchupot és a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét és süssük még 10 percig, majd forgassuk át az egészet a mázban. Azután süssük még 10-15 percig, addig, amíg puha nem lesz. A burgonyát közben keverjük meg és addig süssük, amíg barna és ropogós lesz.

    4.

    A szószt kanalazzuk a csirkére és tálaljuk a burgonyával és a salátával. Szervírozhatjuk hidegen és melegen is.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd
Gáncs Dániel 11 hónappal ezelőtt
asdasdasdasd

Hasonló Receptek

Magazin