Elkészítés: A mandulás tésztához összegyúrjuk a 10 dkg lisztet, a 6 dkg porcukrot, a 7 dkg darált mandulát a 7 dkg puha vajjal. Sűrű, rugalmas tésztát gyúrunk. Ha nagyon darabos, egy kis meleg vizet önthetünk hozzá. 30 percre hideg helyre tesszük.
Addig elkészítjük a kókuszos lapot: a tojásfehérjéket a cukorral keményre verjük, hozzáadjuk a 10 dkg lisztet, a csipet sót és a kókuszreszeléket. Előmelegített sütőben alacsony hőfokon sütjük. Ha kihűlt, középen kettévágjuk.
A mandulás tésztát kapcsos tortaformába nyomkodjuk, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Ez lesz a középső lap.
A krémhez a tojások sárgáját a pudingporral és a cukorral állandó keverés mellett felfőzzük az 1 liter tejben. Beleaprítjuk még melegen a fehércsokit. 20 dkg vajat csipetnyi sóval habosra keverünk, majd a kihűlt tejes krémhez keverjük.
Az alsó kókuszos tésztát megkenjük a krémmel, erre kerül a mandulás lap, újra krém, majd újra kókuszos tészta. Az egész tortát bevonjuk a maradék krémmel.
Tetszés szerint díszíthetjük. Megszórhatjuk kókuszreszelékkel, mandulaforgáccsal, reszelt csokoládéval, akár tejszínhabot is nyomhatunk rá.