Elkészítés: 8 tojásból piskótát készítünk, melyet egy 24 cm-es csatos tortaformában megsütünk. Amikor a piskóta kihűlt, 3 egyenlő részre vágjuk.
A kókuszreszeléket 3 dl tejben megfőzzük és félretesszük. A maradék 2 dl tejet, a 2 tojássárgát, a cukrokat és a pudingport csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a megfőzött kókuszreszeléket és a tejet, és folyamatos kevergetés közben felfőzzük, majd kihűtjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan összeforgatjuk a kókuszos résszel.
Az így kapott krémmel megtöltjük a piskótalapokat, és kívülről is bevonjuk. A tortát tetszőlegesen tejszínhabbal, Raffaello golyókkal, szelelt mandulával stb. díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre