Elkészítés: Először a fehér tésztát készítjük el. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd beleszórjuk a a kókuszreszelékkel elkevert sütőporos lisztet, és a citromlevet is és óvatosan összekeverjük. Egy nagy gáztepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és kb. 15 perc alatt megsütjük.
A barna tészta készítésénél ugyanez az eljárás, csak a kókuszreszelék helyett a diót a kakaóval, a liszttel és a sütőporral keverjük el, és óvatosan a habbal elkeverjük.
A krémhez a tojássárgákat a cukrokkal, a pudingporral, a tejjel és a csokoládéval simára keverjük, és sűrű krémmé felfőzzük. Hagyjuk kihűlni. A margarint kihabosítjuk, és a kihűlt pudingos krémmel habosra keverjük.
Sütemény összeállítása: a krém 2/3 részét a kókuszos tésztára kenjük, majd erre rátesszük a barna tésztát, és lekenjük a maradék krémmel. A sütemény tetejét bőven megszórjuk kókuszreszelékkel.
Hagyjuk állni a süteményt, hogy összeérjenek az ízek, hűtőszekrénybe helyezzük, és másnap, kockákra vagy szeletekre vágva tálaljuk.